Elzenhout

Elzenhout is een fijne houtsoort die uitstekend brandt en snel zijn warmte afgeeft. De blokken zijn 29cm lang zodat ze in iedere kachel zullen passen. Ons elzenhout is ovengedroogd, dus direct te gebruiken.

Kenmerken

  • Zachte houtsoort
  • Snelle verbranding
  • Mooi vlammenspel
  • Minimaal 1-2 blokken stoken
  • Geschikt voor de kleinere kachels en haarden

Elzenhout online bestellen

Elzenhout haardhout online bestellen? 123hout.nl is één van de grootste Nederlandse leveranciers op het gebied van haardhout. Bij ons bestelt u dan ook kwalitatief hoogwaardig elzenhout voor een goede prijs.

Wat is Elzenhout?

Elzenhout is hout afkomstig van de Els, een geslacht uit de berkenfamilie. Elzenhout is een zachte houtsoort. Dit zorgt ervoor dat het hout makkelijk en snel ontbrandt.

Elzenhout als openhaardhout

Elzenhout is bij uitstek geschikt als openhaard hout voor kleine kachels en haarden. Het hout heeft een snelle verbranding en een mooi vlammenspel. Het hout brandt snel waardoor het erg geschikt is wanneer u vlot warmte en sfeer wilt hebben.

Wij leveren elzenhout in blokken van 29 centimeter. Hierdoor passen de blokken in elke kachel. Ons hout is ovengedroogd en dus direct te gebruiken

Diverse soorten haardhout

Als grootste leverancier van haardhout kunt u bij ons ook eikenhout, essenhout, beukenhout, elzenhout en berkenhout kopen. Wij leveren al deze houtsoorten op hele of halve pallets, los of in netzakken. Ook kunt u andere soorten hout als briketten bestellen.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0561-712007

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates