Haardhout in netten

Haardhout in netten

Haardhout in netten

Wilt u haardhout in netten bestellen? Dan bent u bij 123hout.nl aan het juiste adres! Wij leveren haardhout in netten door heel Nederland. Bestellingen geplaatst (op werkdagen) vóór 14.00 kunnen de volgende werkdag al geleverd worden!
 

NETZAKKEN HAARDHOUT

123hout.nl heeft een divers aanbod haardhout in netten! Zo bieden wij bijna elke houtsoort wel in netzakken aan, waaronder:


Al het hout in de netzakken is ovengedroogd. Dit betekent dat het hout droog genoeg is om fijn te kunnen stoken. U heeft geen last van spetters, vonken of rook. Oftewel, genieten van heerlijke warmte en een mooie vlam. Al het haardhout wordt geleverd vanuit eigen beheer, waardoor wij u kunnen verzekeren van kwalitatief goede producten.
 

GEMAKKELIJK VERPLAATSEN VAN EEN ZAK HAARDHOUT

Het voordeel van haardhout in netten is dat het gemakkelijk verplaatsbaar is. U hoeft niet te sjouwen met losse blokken haardhout. U hoeft slecht één zak haardhout te tillen. De netzakken zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 15, 30 en 60 netzakken. De netzakken met gemixt haardhout zijn ook verkrijgbaar in hoeveelheden van 72 netten. Zo kunt u de hoeveelheid haardhout bestellen naar keuze!