Eiken haardhout

Eikenhout is een harde- en sterke houtsoort die traag brandt. Er wordt bijzonder veel gestookt op deze houtsoort mede door het hoge rendement. Ons eikenhout is gekloofd en ovengedroogd, dus direct te gebruiken.

Kenmerken

  • Harde houtsoort
  • Traag brandend haardhout
  • Levendig vlammenspel
  • Minimaal 4 blokken stoken
  • Geschikt voor de grote kachels en haarden

Eikenhout in netten

Eikenhout in netten bestelt u eenvoudig in de webshop van 123hout.nl. Het hout dat wij leveren is ovengedroogd en gekloofd. Dit betekent dat u direct na ontvangst het hout kunt gebruiken om te stoken.

Eigenschappen van eikenhout

Eikenhout staat bekend om de heerlijke geur die vrijkomt bij het stoken. Eikenhout is geschikt voor grote kachels en openhaarden. Doordat het een harde houtsoort is brandt het traag en geeft het lang warmte af.

Eikenhout in netten

In onze webshop bestelt u eikenhout in netten. De netten hebben een maximaal gewicht van 9 kg waardoor ze goed te transporteren. De netten kunt u bestellen in hoeveelheden van:

✓ 15 zakken

✓ 32 zakken

✓ 72 zakken

Verder bestelt u in onze webshop ook:

halve pallets eikenhout

hele pallets eikenhout

Diverse soorten haardhout

Als grootste leverancier van openhaardhout kunt u bij ons ook essenhout, beukenhout, elzenhout en berkenhout bestellen. Wij leveren al deze houtsoorten op hele of halve pallets, los of in netzakken. Ook kunt u andere soorten hout als briketten bestellen.

Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd

Bestelt u vandaag voor 16:00 uur dan leveren wij de bestelling morgen op de locatie die u wenst.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0561-712007

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates