Beukenhout

Beuken is een harde houtsoort met een hoog rendement. Het is een populaire soort brandhout om mee te stoken. Het hout geeft veel warmte af en ruikt erg lekker. Ons beukenhout is gekloofd en ovengedroogd, dus direct te gebruiken.

Kenmerken

  • Harde houtsoort
  • Traag brandend haardhout
  • Mooi en rustig vlammenspel
  • Minimaal 3 blokken stoken
  • Geschikt voor de middelgrote kachels en haarden

Ovengedroogd beukenhout in netten bestelt u bij 123hout.nl. Beukenhout staat bekend om zijn hoge rendement. Beukenhout is een harde- en sterke houtsoort. Door de hoge dichtheid heeft het hout een hoge verbrandingswaarde.

Stoken met beukenhout

Beukenhout is een uitstekende oplossing wanneer u lang wilt genieten van het hout. Het beukenhout spettert niet en geeft een schitterend vlammenspel. Doorgaans komt beukenhout het beste tot zijn recht in grote kachels en openhaarden.

Diverse soorten haardhout

Als grootste leverancier van openhaardhout kunt u bij ons ook alle andere soorten haardhout kopen, zoals eikenhout, essenhout, beukenhout, elzenhout en berkenhout. Wij leveren al deze houtsoorten op hele of halve pallets, los of in netzakken. Ook kunt u alle soorten hout als briketten bestellen.

Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd

Bestelt u voor 16:00 uur via 123hout.nl dan kunnen wij het hout de volgende dag leveren. U bepaalt uiteindelijk zelf op welk tijdstip en welke locatie.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0561-712007

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates