Berkenhout

Berkenhout is een prima houtsoort die bovendien makkelijk en mooi brandt. Het hout geeft een prettige geur af en heeft een goed rendement. Ons berkenhout is gekloofd en ovengedroogd, dus direct te gebruiken.

Kenmerken

  • Middelharde soort
  • Matig snel brandend haardhout
  • Mooi vlammenspel met felle vlam
  • Minimaal 2 blokken stoken
  • Gechikt voor de kleinere kachels en haarden

Berken openhaardhout in netten bestelt u eenvoudig bij 123hout.nl. Berken openhaardhout behoort tot de meest verkochte houtsoorten van de Benelux. Berkenhout staat bekend om zijn witte bast waardoor het ook een decoratieve functie heeft. Haalt u berken haardhout is huis dan bent u verzekerd van een heerlijke geur en een aangename sfeer. Ook voor de beginnende stoker is berken stookhout de meest passende houtsoort.

Perfect gedroogd haardhout

Al het berkenhout dat wij leveren is perfect gedroogd. Berkenhout is bijzonder goed geschikt voor kleinere houtkachels en openhaarden. Het vuur blijft makkelijk branden en is eenvoudig aan te steken. Voor beginnende stokers is berkenhout een passende houtsoort. Houd er rekening mee dat alleen goed ovengedroogd openhaardhout het fijnste stookresultaat geeft. Het sissen en roken van uw haardhout behoren voorgoed tot het verleden. 

Stoken met berken haardhout

Vanuit de natuur zit er veel olie opgeslagen in de witte bast waardoor het brandhout snel vlam vat. Berkenhout heeft de meest schone verbranding van alle houtsoorten en geeft een prima rendement.

Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd

Bestelt u voor 16:00 uur via 123hout.nl dan kunnen wij het hout de volgende dag leveren. U bepaalt uiteindelijk zelf op welk tijdstip en welke locatie.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0561-712007

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates