Ovengedroogd haardhout tegen een scherpe prijs

Zoekt u ovengedroogd haardhout tegen een scherpe prijs? 123hout.nl is dé grootste leverancier op het gebied van goedkoop en ovengedroogd haardhout.

Wij vinden het belangrijk dat u goedkoop haardhout kunt kopen, maar wel van hoge kwaliteit. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan houtsoorten waaronder haagbeuk, berkenhout, elzenhout, eikenhout en essenhout. Al ons haardhout is ovengedroogd en daarmee direct klaar voor gebruik voor in uw openhaard of houtkachel. Met onze heldere en simpele 123-formule doen wij er alles aan het onze klanten naar hun zin te maken.

En wat leveren wij u zoal?

  • verschillende soorten hout voor iedere stooksituatie
  • goedkoop en kwalitatief haardhout
  • hele of halve pallets, hout in een big bag of hout in netten
  • thuis bezorgen of ophalen
  • prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten
  • snelle levering in Nederland en België

 

Simpel, aantrekkelijk en goedkoop bestellen

Haardhout ontvangt u gekloofd en strak gestapeld op een pallet. Als u een hele pallet te veel vindt, dan bestelt u toch gewoon een halve pallet? Bij ons kunt namelijk pallets van 1 kuub of 2 kuub bestellen, dit zijn gestapelde kubieke meters. Doordat het hout ovengedroogd is, bent u verzekerd van een lange brandduur en veel warmte en dat voor een scherpe prijs.

U vindt altijd verschillende weektoppers of andere actie’s in ons assortiment. We hebben altijd meerdere aanbiedingen. U plaatst heel eenvoudig een bestelling in onze webshop. Het bestelproces is overzichtelijk en transparant. Tot slot betaalt u bij ons geen verzendkosten. U kunt ervoor kiezen om haardhout thuis te laten thuisbezorgen, maar ook afhalen op onze locatie in Zwolle is een mogelijkheid. Beter dan goedkoop en aantrekkelijk winkelen kunnen we het niet maken toch?

Ovengedroogd of toch vers gekapt hout?

Vers gekapt hout drogen is goedkoop, maar wel een tijdrovend proces. Er gaat wel zo’n twee tot drie jaar voorbij voordat zelf gekapt hout voldoende droog is om mee te stoken. Bovendien zijn er een aantal voorwaarden van toepassing om het hout ook daadwerkelijk goed droog te krijgen.

Zo moet het hout beschut zijn tegen de regen, maar moet de wind ook goed door het hout kunnen waaien. Een goed alternatief is daarom ovengedroogd haardhout. Ons haardhout is ook nog eens goedkoop! U bespaart op kosten, want steeds maar netten langs de weg kopen loopt uiteindelijk ook behoorlijk op.

Stoken met ovengedroogd haardhout is belangrijk. Als het hout nog te vochtig is merkt u dat tijdens het stoken. Het stookhout brandt bijvoorbeeld niet goed, wat zorgt voor meer vervuiling van het rookkanaal en meer vervuilende stoffen de lucht. Wanneer u te vochtig hout gaat stoken wordt een groot deel van de energie verspild aan het drogen van het haardhout voordat het daadwerkelijk brandt. Dit zorgt voor een inefficiënt vuur met moeilijk brandend hout.

Gemengd ovengedroogd haardhout

Ook voor gemengd haardhout bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard is gemengd haardhout of kachelhout ook goedkoop en tevens ovengedroogd bij ons te verkrijgen! Gemengd kachelhout is een mix van eikenhout, essenhout en beukenhout.

Bestelt u dit product? Dan ontvangt u de ideale combinatie van ovengedroogd haardhout voor een aantrekkelijke prijs. Dit zijn drie houtsoorten met een hoog rendement. Voor een optimaal rendement stookt u minimaal met drie tot vier blokken. Er komt bij verbranding niet alleen een heerlijke geur vrij, maar u kunt ook nog eens extra lang genieten van de warmte door de lange brandduur.

Thuisbezorging

Laat u het brandhout voor uw openhaard of houtkachel thuis bezorgen? Dan ontvangt u op de dag van levering een sms of email, zodat u weet hoe laat u de bestelling kunt verwachten. De hele dag thuis wachten is niet nodig. En bent u wel weg? Dan kunnen we in heel veel gevallen uw bestelling zelf bij uw woning plaatsen.

Wij leveren uw bestelling af op de door u aangegeven plaats met behulp van een elektrische pompwagen. Ook als u op de Waddeneilanden woont, kunt u bij ons haardhout bestellen. Wel willen wij hierbij graag toch even vermelden, dat hier wel extra kosten aan verbonden zijn.


Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Bestellen, Openhaardhout Kopen - Droog open haardhout - Haard Hout Kopen - Brandhout - Openhaard Hout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Goedkoop Haardhout, Ovengedroogd Haardhout

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates