B-keuze hele pallet eikenhout

Pallet haardhout | 123hout.nl
Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
€ 529.00
€ 489.00 incl. BTW

Productomschrijving B-keuze hele pallet eikenhout

Bij 123hout.nl verkopen we uitsluitend de beste kwaliteit pallets. Om goed haardhout te stoken dient het haardhout droog en vrij van schimmels te zijn. Daarom worden al onze pallets bij binnenkomst gecontroleerd op kwaliteit. Omdat wij een aantal pallets hebben staan die niet de juiste kwaliteit hebben, verkopen wij deze tegen een goedkoper tarief!

Haardhout stoken met b-keuze haardhout

Onze b-kwaliteit pallets bevatten blokken haardhout dat niet aan onze norm van ovengedroogd voldoet. De blokken bevatten meer dan 20% vocht en bevatten schimmelvorming. Door de blokken thuis nog verder te laten drogen, kunt u nog prima stoken met deze blokken! Laat de krat haardhout op een luchtige plek staan, zodat het hout goed door kan waaien.

Stoken met b-kwaliteit krat haardhout

De blokken in deze pallets zijn circa 30 centimeter lang, wat ze heel geschikt maakt voor grotere haarden en kachels. Op dit moment staan er een beperkt aantal pallets eikenhout van b-kwaliteit. De krat haardhout wordt geladen vanuit onze eigen opslag. Snelle levering is dus zeker mogelijk! Tijdens het afrekenen kunt u zelf de gewenste leverdatum kiezen. Vragen over stoken met b-kwaliteit haardhout? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord!

Maak je bestelling compleet

Specificaties B-keuze hele pallet eikenhout

Artikelnummer
EIK016
Label
B-kwaliteit
Ovengedroogd
Nee
Afmetingen pallet
Circa 120x80x210 cm
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
Eikenhout
Kenmerk
B-kwaliteit
Kenmerk
Bevat schimmelvorming
Kenmerk
Meer dan 20% vocht

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld